Je dobré pre budúcnosť svojich detí, keď sa rodičia modlia za svoje dieťa. Možností je veľmi veľa. Dávame vám do ponuky modlitbu, ktorá je sama o sebe "silná". Oporúčame ju nielen matkám a otcom (poprípade sa ju spoločne modlievať), ale i krstným a starým rodičom.

Pane Ježišu, vystri svoju ruku nad moje dieťa/deti a požehnaj ho. Prosím Ťa, zahrň ho svojim milosrdenstvom a láskou. Zmiluj sa nad ním a odpusť mu všetky hriechy. Prikry ho svojou krvou a chráň jeho myseľ, srdce i vzťahy. Uzdrav svojou láskou všetky citové zranenia jeho srdca. Osloboď ho od všetkých vplyvov Zlého. Ochraňuj ho na cestách. Pane Ježišu, v Tvojom mene mu žehnám pokoj duše, čistotu srdca a oslobodenie od zlých myšlienok, slov a skutkov. Žehnám mu lásku, radosť, pokoj, životnú múdrosť, chuť do modlitby a k plneniu si povinností, srdce plné lásky k Tebe a k ľuďom. Chráň ho v živote pred úkladmi Zlého, pred závislosťami rôzneho druhu a nemravnosťou. Požehnaj ho šťastím duše a všetkým potrebným pre život. Žehnám ho v Tvojom mene, aby bolo zdravé duchovne, duševne i telesne, aby prišlo do neba s celou našou rodinou. Pane Ježišu, ďakujem Ti, že si pri ňom a že ho žehnáš. Požehnaj i mňa, aby som sa ku nemu správal s tvojou trpezlivosťou, múdrosťou a láskou. Amen. 
Pane Ježišu, Ty miluješ naše deti viac ako my. Veríme, že čokoľvek sa s nimi stane, Ty o tom vieš. Dôverujeme Ti, odovzdávame ti ich, aby si Ty mohol konať v ich živote, nie podľa našej predstavy, ale podľa tvojej múdrosti a lásky. Amen.

Mediálna spolupráca

Administrátor a autor web stránky:
Ing. Vladimír Chrenko

Web stránka obsahuje fotografie od uvedených autorov i ostatných prispievateľov:
Jozef Matúš - grafik
Roman Fabík - https://www.rmcphotography.sk/
Samuel Dostál - https://www.facebook.com/samuel.dostal.art
Peter Faltys - https://www.instagram.com/peterfaltys/

ĎAKUJEME! Zavrieť okno

Kontakt

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Topoľčany

Nám. M. R. Štefánika 34/61
955 01 Topoľčany
E-mail: topolcany.fara@gmail.com
Tel.: 038 / 53 263 02
Nemocničný mobil: 0904 / 009 524
IČO: 34075771
DIČ: 2021306826
Číslo účtu Farnosti Topoľčany vedený v Slovenskej sporiteľni:
SK07 0900 0000 0000 3851 2757

Zavrieť okno
Open popup