Modlitebná kampaň 40 dní teraz je realizovaná v rámci projektu Tvoja vec!, ktorý je zastrešený organizáciou Združenie kresťanských spoločenstiev mládeže.Naším cieľom je pozvať a motivovať ľudí k modlitbe a pôstu za voľby do Národnej rady v roku 2012. Nepreferujeme žiadnu politickú stranu ani hnutie. Nepropagujeme myšlienky žiadnej politickej názorovej skupiny.

 Ako kresťania veríme, že Boh môže skrze naše modlitby a pôst zasiahnuť do diania na Slovensku. Naše pozvanie platí pre všetkých ľudí veriacich v modlitbu a pôst. Nemáme recept na najlepšiu vládu, nedokážeme povedať, ktorá strana je najlepšia. Ale vieme jedno: Túžbou Boha je, aby hodnoty kresťanstva ako spravodlivosť, čestnosť, úcta k životu boli aj v politike. A my máme byť tí, ktorí uplatňovanie týchto hodnôt od politikov očakávajú.

Namiesto nekonečného kritizovania či dištancovania sa od politiky chceme zaujať postoj, v ktorom sa bude odrážať zodpovednosť za túto krajinu a jej budúcnosť.

Zapíšte sa na konkrétnu hodinu modlitby a na konkrétny deň pôstu. Táto aktivita sa začína 30. januára 2012. Priebeh kampane môžete sledovať na Facebooku (www.facebook.com/40dni) a Twitteri (@tvoja_vec).

Budeme radi, ak túto informáciu posuniete ďalej svojim známym, do svojich spoločenstiev, farností a zborov. Ak by ste chceli s nami akokoľvek spolupracovať a zapojiť sa ako dobrovoľníci, koordinátori v regiónoch či spoločenstvá, ozvite sa nám na tvojavec@tvojavec.sk. Radi prijmeme podnety a návrhy.

Veríme, že modlitbou meníme túto krajinu a že aj táto kampaň k tomu môže výrazne prispieť. Poďme spolu do toho, je to aj Tvoja vec!

Za tím „Tvoja vec!“,

Peter Broz

koordinátor projektu

http://www.tvojavec.sk
www.twitter.com/tvoja_vec
www.facebook.com/40dni

Mediálna spolupráca

Administrátor a autor web stránky:
Ing. Vladimír Chrenko

Web stránka obsahuje fotografie od uvedených autorov i ostatných prispievateľov:
Jozef Matúš - grafik
Roman Fabík - https://www.rmcphotography.sk/
Samuel Dostál - https://www.facebook.com/samuel.dostal.art
Peter Faltys - https://www.instagram.com/peterfaltys/

ĎAKUJEME! Zavrieť okno

Kontakt

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Topoľčany

Nám. M. R. Štefánika 34/61
955 01 Topoľčany
E-mail: topolcany.fara@gmail.com
Tel.: 038 / 53 263 02
Nemocničný mobil: 0904 / 009 524
IČO: 34075771
DIČ: 2021306826
Číslo účtu Farnosti Topoľčany vedený v Slovenskej sporiteľni:
SK07 0900 0000 0000 3851 2757

Zavrieť okno
Open popup