Milí manželia!

Opäť po roku budeme mať možnosť popracovať na sebe i našom manželstve. Máme tu už po 11 krát Národný týždeň manželstva, tento rok s ďalšou peknou témou Bezpečne v manželstve. Môžete (či lepšie musíte:) si ho užiť z pohodlia a bezpečia svojej obývačky. Budete sa môcť spoločne zamýšľať nad tým, čo vytvára bezpečie či naopak nebezpečie vo vašom vzťahu. S online ponukou rôznych aktivít prichádza národný tím, regionálne tímy a my tiež v Centre pre rodinu sme pripravili program, ktorý veríme, že vás môže „nakopnúť“ vytiahnuť na svetlo Božie všetko, čo sa nestíha a v behu všedných dní „zametá pod koberec“.

e veľmi dobré urobiť z času na čas poriadne upratovanie, vyvetrať a nebáť sa ani odkryť rany a zranenia, aby sa mohli vyčistiť a zahojiť! Veríme, že využijete túto ponuku a že si z nej každý deň vyberiete niečo, čo vás obohatí a posunie vo vzájomnej láske. Veď čo je dôležitejšie ako láska, pokoj a dobré vzťahy v rodine? Bez námahy a obete to nie je možné a preto sa môžete už teraz začať pripravovať – veriť, túžiť, prosiť, aby ste na konci budúceho týždňa mohli povedať: oplatilo sa investovať čas, peniaze, námahu do nášho vzťahu, sme si bližší a šťastnejší:))) Pod kobercom začas už nič nie je!

Ďakujeme nášmu otcovi biskupovi Viliamovi Judákovi, ktorý na nás myslí v modlitbách a v januári odslúžil svätú omšu za rodiny.
Naša vďaka patrí aj kňazom za duchovnú podporu a odslúženie svätých omší, Hanke Stehlíkovej za výrobu plagátiku a kresťanským koučom za skvelé ponuky. Budú šťastní, keď sa v stredu pripojíte na videokonferenciu, objednáte sa na koučing a spolu nájdete „svetlo v tunely“.
A na záver ešte jedna špeciálna ponuka: ak máte vy alebo vaši blízki výročie sobáša, pošlite nám mená a môžete aj svadobné foto. Bude za týchto manželov v nedeľu 14.2. odslúžená svätá omša.


Mediálna spolupráca

Administrátor a autor web stránky:
Ing. Vladimír Chrenko

Web stránka obsahuje fotografie od uvedených autorov i ostatných prispievateľov:
Jozef Matúš - grafik
Roman Fabík - https://www.rmcphotography.sk/
Samuel Dostál - https://www.facebook.com/samuel.dostal.art
Peter Faltys - https://www.instagram.com/peterfaltys/

ĎAKUJEME! Zavrieť okno

Kontakt

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Topoľčany

Nám. M. R. Štefánika 34/61
955 01 Topoľčany
E-mail: topolcany.fara@gmail.com
Tel.: 038 / 53 263 02
Nemocničný mobil: 0904 / 009 524
IČO: 34075771
DIČ: 2021306826
Číslo účtu Farnosti Topoľčany vedený v Slovenskej sporiteľni:
SK07 0900 0000 0000 3851 2757

Zavrieť okno
Open popup